Friday, March 11, 2011

BLOG

KEGUNAAN BLOG
      "Ape gune blog nie sebenarnye?" selalu je aq tertanye- tanye bila tengok kawan-kawan lain tulis blog. Macam xde gune je tulis blog nie.

  * Asal lak tetibe ade gambar nie lak. Ape kene mengena ngan tajuk post aq kali nie??aduyai konpius btol. 

       Tengok gambar nie bru aq taw ape la sebab orang tulis blog. Maybe sebab dorang rase keseorangan or lonely kot. Tapi btol la jugak bila bosan sorg2 xtaw nk buat ape, kawan ada pon jauh so maybe bg dorg nie blog la jd tempat nk bercerita nak sembg even dorg nie xde bakat menulis pon. Just bila bosan xtaw nk buat ape, dok jela depan laptop tulis la ape2 yg terlintas kat dorg. So maybe bg aq nie kot satu point untuk kegunaan blog nie.


*plg kurang bila sorg ade jugak tempat nk bercerita.

1 comment:

  1. bai perli ka....hahaha okay aq terasa.....uwaaaaa....

    ReplyDelete